Barna Csilla PDF Print E-mail
Barna Csilla, klinikai szakpszichológus vagyok. 2000-ben végeztem az ELTE Pszichológia Szakán, ezt követően 2007-ben a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén szakvizsgáztam, majd 2015-ben a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás módszerspecifikus képzésének keretében magatartásterapeuta végzettséget szereztem. Családterápiás és kognitív viselkedésterápiás szemléletben képződtem. Munkámban ötvözöm a rendszerszemlélet és a kognitív terápiák újabb irányzatait is (mindfulness alapú terápiák, sématerápia).
Diplomám megszerzése után a Heim Pál Kórházban dolgoztam 7 évig, majd 8 évig a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén és Szakambulanciáján. Elsősorban ambuláns és szomatikus osztályos ellátás keretében végeztem pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás munkát, de részt vettem az oktató és kutatói munkában is. Jelenleg is oktatok a klinikai pszichológus szakképzésben. Munkahelyeimen nagy tapasztalatot szereztem mind a gyermek és serdülő, mind a felnőtt pszichés zavarok kezelésében.
Elsősorban szorongásos és hangulati panaszokkal, valamint pszichoszomatikus zavarokkal foglalkozom – felnőttekkel és gyermekekkel egyaránt. Emellett gyakran fordulnak hozzám kapcsolati-, párkapcsolati problémákkal és aktuális életvezetési nehézségekkel is. A pszichoterápiás tevékenység mellett önismereti, személyiségfejlesztő és készségfejlesztő munkát is végzek.
A terápia során fontosnak tartom az önismereten alapuló hatékony megküzdési stratégiák kialakítását és a saját erőforrások mozgósítását.
 
Elérhetőség: +36-70-2757527
Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it